21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

SCM Craiova – Kastamonu, meciul care pune Oltenia pe jar!

Partida de handbal feminin, SCM Craiova – Kastamonu, poate aduce încă o calificare istorică a oltencelor!

SCM Craiova – Kastamonu se joacă sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă din Craiova. Oltenii au epuizat deja biletele pentru semifinala Cupei EHF, iar handbalistele antrenate de Bogdan Burcea o să bifeze încă o victorie istorică, sub privirile propriilor suporteri.

Oltencele au avut au un sezon de excepție. Se clasează momentan pe locul 2 în Liga Florilor, în spatele celor de la CSM București, dar marea surpriză au produs-o în Cupa EHF, acolo unde nimeni nu se aștepta ca handbalistele din Bănie să aibă asemenea evoluții.

SCM Craiova – Kastamonu, partida în care oltencele pleacă favorite!

În meciul tur al semifinalei, disputat în Turcia, SCM Craiova s-a impus cu scorul de 23-22. Acum, oltencele încep partida cu un avantaj minim, dar la un asemenea nivel, orice detaliu contează. Handbalistele antrenate de Bogdan Burcea au de partea lor o Polivalentă plină, iar acest lucru nu poate decât să le împingă spre victorie.

În cealaltă semifinala, Viborg joacă în deplasare la Kristiansand. Danezele s-au impus în tur, scor 34-31, pe teren propriu, iar finala pare din ce în ce mai aproape pentru acestea.

Citește și: Craiova Maxima! Din nou în semifinalele unei cupe europene! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles