21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Oltencele s-au bătut de la egal la egal cu mașinăria de handbal rusă!

Susținute de o Polivalentă arhiplină, handbalistele de la SCM Craiova au luptat eroic în fața rusoaicelor de la Lada Togliatti. Conduse la 6 goluri la pauză, au revenit spectaculos în startul părții secunde, însă le-a fost imposibil să scoată egalul. Pornesc cu handicap de 2 goluri manșa retur.

SCM Craiova a pierdut manșa tur din sferturile Cupei EHF, disputată împotriva formației din Rusia, Lada Togliatti, scor 23-25. Meciul s-a jucat în Bănie și oltencele au fost susținute de o Sală Polivalentă arhiplină.

Partida a început destul de rău pentru handbalistele antrenate de Bogdan Burcea, după ce rusoaicele s-au distanțat pe tabelă încă din debut. În minutul 7, Lada Togliatti conducea la trei puncte diferență (1-4). În minutul 10 al partidei, Craiova a revenit la un punct diferență, dar nu a durat mult și formația din Rusia s-a desprins iarăși. La pauză, scorul pe tabelă a fost de 9-15, în favoarea celor de la Lada. Repriza secundă a început foarte bine pentru SCM, care a forțat și s-a apropiat la două puncte de adversare. Oltencele nu au reușit să își impună jocul iar finalul meciului nu le-a adus un rezultat favorabil. Partida s-a încheiat cu scorul de 23-25 pentru Lada Togliatti.

SCM Craiova continuă lupta în Cupa EHF!

Calificarea nu s-a jucat încă, iar oltencele își pot lua revanșa în meciul retur, mai ales că diferența de scor nu este una dezarmantă. Craiova a demonstrat până în prezent că este o echipă care se poate mobiliza și care poate să obțină victoria în fața oricărui adversar. Meciul din Rusia este programat pe data de 10 martie.

Sferturi de finală, Cupa EHF!
1. Craiova – Lada Togliatti 23-25
2. Vipers – Brest 26-17
3. Viborg – Larvik 28-21
4. Zalău – Kastamonu 29-28

 

Citește și: Bilete pentru meciul amical cu Suedia de la Craiova!

 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles