SCM Craiova, meci nebun la Bistrița, în prima etapă din returul Ligii Florilor!

SCM Craiova a remizat la Bistrița, în primul meci din returul Ligii Florilor, scor 28-28! Pentru oltence urmează meciul cu Brest!

 SCM Craiova a remizat astăzi, pe terenul celor de la CSM Bistrița, în meciul din cadrul etapei a 14-a, prima din returul Ligii Florilor. Partida a fost un test destul de puternic înainte ca oltencele să primească vizita celor de la Brest în Cupa EHF.

În prima repriză, Craiova a intrat greu în meci și Bistrița a profitat de scăpările trupei din Bănie. Cele două echipe au păstrat o diferență mică între ele, iar la pauză scorul a fost de 15 la 12 în favoarea Bistriței. Repriza secundă a început la fel de rău pentru Craiova, care a fost condusă la 4 puncte diferență încă din debut (19-15), dar handbalistele antrenate de Bogdan Burcea s-au mobilizat și au restabilit egalitatea la 19. Până la finalul meciului Craiova nu a reușit să se desprindă iar scorul final a fost de 28-28.

 

SCM Craiova continuă lupta în Cupa EHF!

 

Craiova primește vizita celor de la Brest, sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă din Craiova. Cu o victorie în Bănie, handbalistele antrenate de Bogdan Burcea pot face un pas important către sferturile de finala ale Cupei EHF.

În ultimul meci disputat de Craiova în grupele EHF, aproape patru mii de spectatori au asistat la victoria oltencelor.

PROGRAMUL CRAIOVEI ÎN GRUPA A

3 FEBRUARIE 2018, Craiova – Brest
11 FEBRUARIE 2018, Randers –  Craiova

sursă foto: SCM Craiova Handbal Oficial

Citește și: SCM Craiova – Brest, meci tare pentru oltence în Cupa EHF!

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *