21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

SCM Craiova, susținută din tribune de Peluza Nord!

La meciul din Cupa EHF pe care SCM Craiova îl va disputa în Sala Polivalentă, oltencele o să fie susținute de Peluza Nord!

Peluza Nord își va face simțită prezența în Sala Polivalenta. Galeria Universității Craiova le va susține pe handbalistele de la SCM Craiova, în duelul de maine, din Cupa EHF.

„Maine ne vedem la Polivalentă. Ești curios cum se aud tobele in sală? Vrei să auzi cum sună „Din prima zi-n Peluză” la Polivalentă? Vino mâine la ora 17:00 sa susții alături de noi echipa de handbal fete in meciul cu Lada Togliatti din sferturile Cupei EHF”, s-a arătat în comunicatul Peluzei Nord.

Peluza Nord se pregătește de spectacol!

„Pe această cale ne expunem si punctul de vedere legat handbalul din Craiova. Considerăm că parteneriatul dintre CSU și SCM de la alte sporturi ar trebuie extins si asupra handbalului. Într-un fel suna „SCM Craiova s-a calificat în semifinale” și în cu totul alt fel „SCM Universitatea Craiova s-a calificat in semifinale”. E diferență mare între cum se strigă „Hai SCM” si un „Forza Știința” din tot sufletul”, au completat oltenii.

SCM Craiova joacă în competiția europeană împotriva formației din Rusia, Lada Togliatti. Manșa tur se va disputa în Bănie, la data de 3 martie, returul urmând sa aibă loc o săptămână mai târziu, pe 10 martie.

Sferturi de finală, Cupa EHF!
1. Craiova – Lada Togliatti
2. Vipers – Brest
3. Viborg – Larvik
4. Zalău – Kastamonu

Sursă foto: Peluza Nord Craiova

Citește și: Burleanu sau Lupescu! Noi cu cine votăm! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles