21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

SCM Craiova, repetiții cu Slatina, Cluj și Zalău, înainte de Lada Togliatti!

Handbalistele de la SCM Craiova mai au trei meciuri de disputat, înainte de marea confruntare din Cupa EHF, cu Lada Togliatti!

Joi, 22 februarie, de la ora 16:10, SCM Craiova întâlnește CSM Slatina, într-un meci restant din cadrul etapei cu numărul 16, din Ligii Florilor. Meciul e la Slatina și va fi transmis în direct la TVR HD.

Adversarele de la Slatina, ocupantele ultimului loc în clasament, cu doar 11 puncte, sunt ținta perfectă pentru oltence să se distanțeze de Vâlcea. Handbalistele antrenate de Bogdan Burcea ocupă locul doi în campionat, iar o victorie le-ar propulsa pe craiovence la trei puncte de Vâlcea.

Slatina, Cluj și Zalău, teste finale pentru SCM Craiova, înainte de Lada Togliatti!

După meciul cu Slatina, oltencele joacă împotriva handbalistelor de la Cluj și Zalău, pe data de 25, respectiv 28 februarie. Fetele pregătite de Burcea au nevoie de un moral bun, înainte de duelul din Cupa EHF.

Craiova joacă împotriva formației din Rusia, Lada Togliatti, iar manșa tur se va disputa în Bănie, la data de 3 martie, returul urmând sa aibă loc o săptămână mai târziu, pe 10 martie.

Sferturi de finală, Cupa EHF!
1. Craiova – Lada Togliatti
2. Vipers – Brest
3. Viborg – Larvik
4. Zalău – Kastamonu

Sursă foto: SCM Handbal Oficial

Citește și: Încă un fotbalist ratat de Craiova pe piața transferurilor, în această iarnă! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles