SCM Craiova – U Cluj, antrenament cu public! Victorie importanta pentru oltence!

SCM Craiova – U Cluj, meci bine gestionat de formația din Bănie! Oltencele Continuă pregătirea pentru Cupa EHF!

SCM Craiova – U Cluj a fost un duel ușor pentru handbalistele din Bănie care s-au impus fără probleme în fața ardelencelor, scor 32-18, într-un meci disputat de la ora 16:30. Partida s-a jucat în Sala Polivalentă din Craiova și a fost transmisă în direct la TVR HD.

Meciul a început tare, iar ambele echipe au arătat că își doresc victoria. Clujencele s-au distanțat în patru rânduri la două puncte de oltence (2-4), (3-5), (4-6), (5-7), dar handbalistele de la SCM și-au revenit și au restabilit egalitatea (7-7). Până la finalul primei părți, Craiova s-a mobilizat, a pus stăpânire pe joc și a preluat conducerea pe tabelă, scor 16-10. Repriza secundă a început bine pentru handbalistele antrenate de Bogdan Burcea, care au păstrat un tempo destul de ridicat, fără să le dea șanse clujencelor să revină în joc. În minutul 37, SCM s-a aflat în dublă inferioritate, dar ardelencele nu au reușit dă profite, iar inițiativa ofensivă a venit tot din partea alb-albastrelor. Până la finalul partidei, jocul a dus într-o singură direcție, iar scorul final a fost 32-18, în favoarea Craiovei.

SCM Craiova – U Cluj 32-18 ! Oltencele continuă pregătirea pentru sferturile de finală, din Cupa EHF!

După partida câștigată contra handbalistelor din Cluj, oltencele evoluează împotriva celor de la Zalău, pe data de 28 februarie. Fetele antrenate de Burcea au nevoie de un moral foarte bun, înainte de meciul din Cupa EHF. Craiova joacă în competiția europeană împotriva formației din Rusia, Lada Togliatti. Manșa tur se va disputa în Bănie, la data de 3 martie, returul urmând sa aibă loc o săptămână mai târziu, pe 10 martie.

Sferturi de finală, Cupa EHF!
1. Craiova – Lada Togliatti
2. Vipers – Brest
3. Viborg – Larvik
4. Zalău – Kastamonu

Sursă foto: SCM Handbal Oficial

Citește și: Clasamentul și programul meciurilor din play-off! 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *