fbpx

SCM Craiova, victorie de moral înaintea bătăliei pentru Ligă!

SCM Craiova nu a lăsat loc de surpize în primul meci din campionat: a bătut Brăila fără drept de apel, însă războiul este în Croația.

 

Oltencele de la SCM Craiova nu au avut emoții în compania Brăilei, scor 30-22, într-un meci dominat de la un capăt la altul. Succesul ar trebui să dea moral echipei înaintea turneului din Croația, ce trebuie câștigat pentru calificarea în Liga Campionilor. Astfel, pe 8 septembrie, SCM Craiova va trebui să învingă pe Jagodina, din Serbia, pentru a prinde finala de pe 9. În ultimul act, cu biletele pentru Ligă pe masă, Craiova ar urma să întâlnească învingătoarea dintre Podravka Koprivnica – Muratpasa.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

 

Dar până atunci, iată ce au zis eroii meciului cu Brăila:

 

Ana Maria Țicu, jucătoare S.C.M. Craiova: “A fost un meci greu, Brăila este mereu o echipă bătăioasă și important este că am început sezonul cu dreptul. Mai avem nevoie de timp să ne omogenizăm, dar cred că suntem pregătite să depășim cu brio turneul pentru calificarea în Liga Campionilor. Ne dorim foarte mult să jucăm în Champions League, ar fi încă un vis devenit realitate.”

 

Cristina Zamfir, jucătoare S.C.M. Craiova: “Ne bucurăm că am debutat cu o victorie. Sunt fericită că au venit mulți spectatori să ne susțină, le mulțumim și sper să fie și în continuare alături de noi. A fost un meci dificil, cu o echipă puternică din campionat. Mai avem de pus la punct anumite detalii, dar sper ca la turneul pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor să remediem aceste probleme. Va fi un turneu foarte greu, pentru că toate cele patru echipe își doresc să evolueze în Champions League.”

 

Bogdan BURCEA, antrenor S.C.M. Craiova: “Din anumite puncte de vedere, concluziile pot fi sumbre. Am avut două posturi deficitare, care au fost departe de nivelul la care dorim să ajungem: grupele Ligii Campionilor și lupta din campionat. Trebuie să remediem ce nu a mers, sunt fete capabile și au dovedit-o în trecut. Am încredere în fetele noi că se vor integra în această echipă.”

 

SCM CRAIOVA – Dunărea BRĂILA 30-22 ( 14-8 )

S.C.M.CRAIOVA: Dzhukeva, Curmenţ – Zamfir (11 g.), Nikolic (5 g.), Gjorgjijevska (3 g.), Seric (3 g.), Trifunovic (3 g.), Ţicu (3 g.), Tătar (2 g.),  Rădoi, Şelaru, Tănasie, Stoican. Antrenori: Bogdan BURCEA, Costin DUMITRESCU, Grigore ALBICI

Citeste, daca te priveste „Nuno Rocha e în tribună, împreună cu componenții Craiovei Maxima!”

 


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0