fbpx

Ce-i așteaptă pe profesori! ,,Cel mai mare troll din lume!”

„Bă frate, ce faceți? Terminați! Vouă nu vă e rușine?!”

Toată lumea își aduce aminte prima zi de școală, emoțiile care te năvălesc chiar dacă nu ești cel mai deștept copil din clasă și urăști din tot sufletul cele 6 ore pe zi pierdute, din punctul tău de vedere. Ei bine, situația actuală prin care trece toată planeta a făcut ca acestă zi să fie una cu distanțare socială, cu măști și cât mai multe restricții, pentru cei mai norocoși, fiindcă există o categorie care nici măcar de acest lucru nu se mai bucură, elevii care vor începe acest an școlar în scenariul roșu, adică exclusiv online.

Știm bine că orele online care s-au desfășurat în ultimul semestru al anului trecut au fost un eșec total și nu avem nicio speranță de îmbunătățire, așa că mulți dintre profesorii care nu au abilități ,,excepționale” la utilizarea platformelor online de predare vor avea viață grea: ,,Nu mai vorbi așa că mă sperii!”

Cazul de mai sus nu este singurul și nici ultimul. Elevii cu chef de distracție vor transforma orele de curs în ore de ,,miștocăreală”: ,,Puteți da zoom o leacă? Nu se înțelege scrisul! Puteți da zoom două leci? Doamna nu înțeleg!” Video AICI

„Bă frate, ce faceți? Terminați! Vouă nu vă e rușine?!”VIDEO AICI

Cu toate acestea, pandemia nu trebuie să oprească educația și trebuie să ne adaptăm. Mâine începe un nou an școlar cu noi provocări, bucurii și note în funcție de munca depusă, dar și cu surprize de proporții pentru profesori.

SURSA FOTO: agora.md

FOTO: Câți bani câștigă Dorian Popa într-o lună!

Investiții inteligente în educație = Viitor pentru Craiova!

Vacă abandonată pe străzile unui oraș din Oltenia!

Viitorul – Craiova: primul 11 al lui Cristiano Bergodi!

Viza de flotant: strategia PSD de a frauda alegerile în Dolj


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0