fbpx

Ti-am pregatit cele mai bune variante de scor corect la Universitatea Craiova – Sepsi!

Cu un stadion „Ion Oblemenco” plin este clară soarta punctelor în Universitatea Craiova – Sepsi! Însă la ce diferență de puncte  vor câștiga oltenii!

Universitatea Craiova – Sepsi Sfântul Gheorghe este meciul care poate să apropie din nou gruparea alb-albastră de primele 2 locuri, mai ales că FCSB și CFR Cluj se întâlnesc în meci direct, așadar se vor pierde puncte.

 

Devis Mangia s-a arătat mai degrabă precaut înainte de joc. Va fi un meci dificil pentru ca a fost greu sa găsim informații despre Sepsi. Au făcut multe schimbări de lot. Au revenit foarte bine după pauza de iarnă, cu o victorie contra Timișoarei. Trebuie sa fim foarte concentrat si să fim conștienți că va fi un meci foarte dificil”, a spus italianul la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

 

Bancu nu joacă în Universitatea Craiova – Sepsi

 

La fel și Cristi Bărbuț: „Toată lumea crede că meciul de duminică este ușor, dar numai noi putem să îl facem ușor. Trebuie să fim conectați, să ne facem jocul și astfel să obținem cele tre puncte”. Pentru jocul cu gruparea ardeleană, oltenii nu se vor putea baza pe Nicușor Bancu, suspendat pentru cumul de galbene.

 

Partida Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe se joacă duminică, 11 februarie, de la ora 20:45, pe stadionul Ion Oblemenco!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0