21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Care este scorul exact al meciului Craiova – Timisoara!

Universitatea Craiova – Timisoara este în această seară, pe Oblemenco, în ultima etapă din sezonul regulat. Un duel ce se anunță dezechilibrat.

 

Alb-albaștrii au numai victorii pe „Ion Oblemenco” și pornesc, în mod categoric, ca mari favoriți înaintea duelului Craiova – Timisoara. De altfel, la ultima conferință de presă, Mangia și jucătorii, în speță Bancu, au schimbat și placa prea uzitată până acum cu „Va fi un meci dificil” cu „Pe ăștia îi batem”.

 

Seria excelentă înregistrată de olteni pe „Oblemenco” e musai să continue. Mai ales că Timisoara e cea mai proastă formație din 2018, prin prisma rezultatelor înregistrate: 3 înfrângeri din tot atâtea posibile.

 

Universitatea Craiova – Timisoara, fără Mihai Roman

 

În plus, Universitatea beneficiază și de faptul că Grozavu nu-l va putea folosi pe Mihai Roman, jucător împrumutat tocmai din Bănie. La ora asta apreciem că e un beneficiu pentru olteni.

 

Este puțin probabil ca Devis Mangia să schimbe ceva în echipa câștigătoare în ultima etapă și să încerce să le facă loc din prima în 11-le de bază lui Gardoș și Santos. Meciul Universitatea – Timișoara este programat vineri, de la ora 20:45, pe stadionul Ion Oblemenco.

 

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles