2.8 C
Craiova
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Scrisoare către Moș Crăciun

E primul an când nu vreau să-ți cer ceva, ci să-ți mulțumesc Mos Craciun. E primul an când nu mai vreau păpuși, haine sau un telefon nou. E primul an când nu am nevoie de nimic,doar de sănătate și fericire.

Mos Craciun, să știi că încă te aștept la fel ca acum 15 ani, la fel ca anul trecut. Până acum mi-ai adus tot ce mi-am dorit, chiar dacă nu ți-am mai scris de mult. Ai știut tu ce vreau sau pe cine. Ai știut să-i ții pe cei dragi lângă mine. Probabil ai vorbit cu Doamne Doamne, i-ai zis c-am fost cuminte, iar El mi-a trimis sănătate . Deși fericirea a venit mai târziu, m-a prins și ea din urmă. Moșule, sper să-mi aduci și puțină iubire, pentru că nu mai am ce să ofer. Am rămas fără, deși am cui să i-o ofer. Trimite-mi și puțină minte, că am mare nevoie. Dacă se poate, vreau să fiu mai bine înțeleasă de cei din jur. Uneori, am impresia că nimeni nu mă ascultă. Vreau să mă fac ascultată. Vreau ca cineva să-mi asculte sfaturile. Pentru că știu să dau sfaturi pentru alții, dar eu nu țin cont de ele niciodată.

Dacă ți-as spune că-mi vreau familia aproape de Crăciun, ți-aș cere prea mult?

Probabil că da. Moșule, renunț eu la dorința mea. Vreau ca alții copii să aibă din puținul meu. Vreau ca părinții altor copii să le fie aproape de sărbători. Vreau ca niciun copil să nu-și petreacă Crăciunul singur. Vreau ca fiecare să aibă un brad împodobit, dar să și aibă ce pune sub el. De ocupi tu de asta, Moșule? Le poți duce lor cadoul meu?

Anul acesta nu-mi doresc nimic. Vreau ca toată lumea să fie fericită, să aibă ce pune pe masă de sărbători, să petreacă Crăciunul în familie. Vreau să lăsăm deoparte invidia și răutatea. Nu ne ajută cu nimic, doar ne umplem sufletele cu ură, nu cu iubire. De ce i-am cere moșului iubire când noi în suflet avem ură?

Vreau un Crăciun alb, vreau să mă dau cu sania ca-n anii trecuți. Vreau să ningă de Crăciun. Vreau să împodobesc bradul în seara de ajun, la fel ca-n fiecare an. Dragă Mos Craciun, așa ca pe finalul scrisorii mele, singurul lucru pe care îl vreau e sănătate. Pentru toți. Să avem un an mai bun, plin de înțelepciune.

Citește și scrisoare unei mămici către Mos Craciun  http://bit.ly/2zlMQD1

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img

Latest Articles