16.8 C
Craiova
miercuri, mai 18, 2022

Se dau premiile la Gala TNC! Și tu poți să votezi!

- Advertisement -

Teatru Național ” Marin Sorescu” din Craiova încheie anul 2017 cu Gala TNC, ediția a -2-a , care va avea loc pe 17 decembrie în sala “Amza Pellea”, începând cu ora 18:30.

 

Gala TNC 2017 își propune să reunească toți iubitorii de teatru care le-au fost alãturi de-a lungul anului pentru a petrece o seară împreună. De la ora 19:00 îl vom asculta pe Horațiu Mălăele într-un recital extraordinary

 

Maria Răducanu, una dintre cele mai bune voci ale jazz-ului românesc, va susține un concert de muzică veche europeană și fado combinate cu muzică populară românească și jazz. Pe parcursul serii atmosfera va fi întreținută de duo-ul ” Golden Cafe” cu Octavian Gorun și Corina Stănescu.

 

Gala TNC cu premii din toate direcțiile

 

La Gala TNC ne vom întâlni cu artiștii, publicul fidel, jurnaliștii și prietenii Teatrului Național unde vor fi decernate următoarele premii : Premiul Special, Premiul Publicului-categoria actor/ actriță , Spectacol, Regizor,Scenograf- pentru spectacolele din 2017; Premiul Backstage-pentru devotamentul celor din spatele scenei; Premiul pentru critică de teatru; Premiul pentru fidelitate – se acordă celui mai fidel spectator și Premiul pentru voluntariat se acordă celui mai activ voluntar.

Pentru decernarea Premiului Publicului, spectatorii sunt invitați să voteze cel mai îndrăgit actor/actriță, spectacol, regizor și scenograf din spectacolele ce au avut premieră în acest an. Votul se face prin completarea unui chestionar, disponibil la Agenția teatrală și în foaierul teatrului, înainte sã intre la spectacole.

Te mai poate interesa: Timp de cinci zile dansul inundă Craiova! Cât costă acest spectacol unic!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles