Se fac angajări! Peste 500 de posturi la Bursa Locurilor de Muncă

Doljenii aflați în căutarea unui loc de muncă sunt așteptați în data de 20 aprilie, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă! Peste 500 de posturi sunt disponibile pentru doljeni!

Doljenii fără loc de muncă sunt așteptați pe 20 aprilie la Bursa Locurilor de muncă, unde sunt disponibile peste 500 de locuri de muncă pentru ei. Evenimentul este organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj și se va desfăşura la sediul Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova, începând cu ora 09.00.

Se caută ingineri. Nu ești inginer, fă-te!

Dacă nu ai un loc de muncă, incearcă Bursa Generală a Locurilor de Muncă. „Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se orienteze/reorienteze profesional. În această perioadă, reprezentanţii AJOFM Dolj continuă acţiunea de contactare a angajatorilor din judeţ, în vederea identificării unui număr cât mai mare de locuri de muncă vacante ce vor fi oferite participanţilor. Până pe data de 10 aprilie 2018 au fost contactaţi 85 de agenţi economici, 19 dintre aceştia confirmând participarea la eveniment, prin completarea şi transmiterea situaţiei privind locurile de muncă vacante”, a precizat Alina Ghercioiu, purtător de cuvânt al AJOFM Dolj.

Se caută ingineri, fiind libere 33 de locuri pentru aceștia. „Sunt 33 de locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare (inginer CCIA, inginer de sistem, inginer reţele electrice, inginer electroenergetică, economist, programator, subinginer CCIA) și 497 de locuri de muncă pentru persoanele fără studii superioare în domenii de activitate cum sunt: construcţii, transporturi, servicii în tehnologia informaţiei, telecomunicaţii, comerţ cu piese şi accesorii pentru autovehicule, industria alimentară (fabricare produse de brutărie şi produse făinoase), industria prelucrătoare (prelucrarea lemnului, instalare maşini şi echipamente industriale), activităţi de contractare pe baze temporare a personalului”, a completat Ghercioiu.

Înscrierile se fac până pe 19 aprilie, iar mai multe informații la sediul instituție din Craiova, str. Eugeniu Carada, nr. 13A.

Eveniment la Biblioteca Aman https://bit.ly/2EDtgot

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *