26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Se face transferul lui Alex Ioniță!

500.000 de euro pentru transferul lui Alex Ioniță, care lasă Rapidul în spate!

Alex Ioniță va lua un salariu de 500.000 de euro, după ce o va părăsi pe Rapid. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani se va despărți de giuleșteni, după ce antrenorul echipei Cristiano Bergodi nu l-a introdus nici măcar un minut în terenul de joc, în acest an.

Alex Ioniță pleacă de la Rapid

Conform celor de la GSP, fotbalistul român crescut în Giulești va juca pentru Yunnan Yukun FC. Formație înființată în 2021, care în prezent evoluează în liga a doua din China. Alex Ioniță a primit un contract pe 3 ani. Jucătorul va încasa aproximativ 500.000 de euro pe sezon. În schimbul său Rapid va primi 50.000 de euro.

Alex Ioniță se afla în ultimul an de contract cu formația din Giulești. În ultimul timp s-au tot purtat discuții despre prelungirea contractului, însă cele două părți nu au ajuns la un înțeles comun.

Scos din schemă

Fotbalistul venit în 2021 de la Astra Giurgiu, nu a primit suficiente minute din partea lui Cristiano Bergodi. Astfel că nu și-a mai dorit prelungirea înțelegerii cu Rapid.

Jucătorul a revenit la Rapid în anul 2021. După ce a fost suspendat timp de un an de ANAD, din cauza scandalului de dopaj, Alex Ioniță a fost rezervă. în toate cele cinci meciuri disputate de giuleșteni în acest an. În acest an, jucători precum Cătălin Cîrjan sau EL Sawy eu jucat mai mult decât Alex Ioniță.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles