16.2 C
Craiova
joi, mai 23, 2024

Se forțează transferul lui Jefte Betancor!

Jefte Betancor se poate întoarce în Liga 1! Atacantul nu are pretenții financiare prea mari, dar vrea să se lupte pentru titlu!

Jefte Betancor își caută echipă și e dispus să se întoarcă în Liga 1. Atacantul nu vrea să joace la orice formație din România, ci la cele mai puternice. El a plecat cu probleme de la CFR, după ce clujenii l-au dat afară. Contractul i-a fost reziliat, pentru că nu a reușit să îl convingă pe Andrea Mandorlini că poate fi util în ofensiva ardelenilor.

Se forțează transferul lui Jefte Betancor!

Gigi Becali spune că cineva a încercat să forțeze transferul lui Jefte Betancor la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a primit propunerea, dar a refuzat-o imediat. El nu vrea să primească fotbaliștii dați afară de CFR Cluj, indiferent de numele acestora.

M-a sunat cineva să mi-l propună pe Jefte. Am închis telefonul imediat. Păi, ce, eu sunt prost? Nu sunt prost, sunt deștept. Eu iau jucători dați afară de CFR și apoi vreau să mă bat cu CFR? Atâta minte credeți voi că am? Nu mă interesează Jefte!”, a declarat Gigi Becali, citat de GSP.ro.

FCSB caută atacant

Jefte Betancor putea fi o soluție destul de buna pentru FCSB. Gigi Becali caută un atacant puternic, pentru a completa ofensiva formației din Capitală. Andrea Compagno are nevoie de concurență, dar patronul clubului nu va avea o misiune ușoară în a găsit un vârf mai bun.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles