Se inaugurează Spitalul Municipal! La eveniment participă și Liviu Dragnea

Cel mai mare spital din țară construit după Revoluție își va deschide porțile miercuri, în Bănie.

Mâine, în jurul orei 13:00, va fi inaugurat noul Spital Municipal construit pe scheletul unei clădiri din curtea Spitalului de Boli Infecțioane. Investiția Primăriei Craiova s-a ridicat la 33 milioane lei, bani din bugetul local.

Despre investiție, fostul primar Lia Olguța Vasilescu spunea: “Cel mai mare spital municipal construit după Revoluție în România este spitalul de la Craiova, cu o suprafață desfășurată de peste 10.000 mp, unde vom muta corpurile de clădire de la Spitalul Filantropia, pentru că aici unul dintre corpurile spitalului l-am pierdut în instanță după ce a fost revendicat, iar celelalte erau aproape imposibil de renovat. La un moment dat ne-am dat seama că nu putem pune nici termopane, pentru că întreaga clădire s-ar prăbuși. Era absolut nevoie de un spital municipal nou pe care suntem aproape gata să-l inaugurăm”.

La evenimentul programat la Craiova va participa și Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților. După această acțiune va urma o vizită la stadionul Ion Oblemenco, programată în jurul orei 14:00.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *