fbpx
7 C
Craiova
miercuri, aprilie 14, 2021

Autoritățile se pregătesc să închidă Craiova, din nou!

Ce reguli pot fi nevoiți să respecte craiovenii și ce activități vor fi interzise!

Rata incidentei cumulative COVID-19 la 1000 locuitori în municipiul Craiova a ajuns la 2.70. Cifrele sunt îngrijorătoare, dacă se ține cont de faptul că, în urmă cu mai puțin de o lună, rata de incidență din Bănie era de 1.71.
Creșterea alarmantă a infectărilor poate fi un efect al redeschiderii școlilor sau, a neglijenței din cadrul unităților de învățământ. Elevii claselor terminale și preșcolarii au revenit în bănci pe data de 8 februarie, zi în care rata de incidență era chiar de 1.71/1000.
În momentul în care o localitate ajunge la o rată de incidență a infectărilor cu COVID-19 de 3/1000 autoritățile se văd nevoite să aplice noi măsuri restrictive. Partea mai puțin rea este că județul Dolj nu stă chiar atât de rău în ceea ce privește infectările și are o rată de incidență de 1.74. Totuși, dacă situația nu se va îmbunătăți, nu este exclus ca în mai puțin de două săptămâni infectările să fie și mai multe.

Ce măsuri se pot lua dacă rada de incidență depășește 3/1000

- Advertisement -
- Advertisement -

La mijlocul lunii februarie, rata de infectare din Cluj-Napoca a depășit iar 3 la mia de locuitori, iar autoritățile au luat imediat măsuri restrictive: Activitatea în restaurante, cafenele în interior, cinematografe, instituții de spectacole a fost interzisă, la fel și spectacole de tip drive-in. Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor și pensiunilor a fost permisă doar pentru persoanele cazate. A fost interzisă activitatea în baruri, cluburi și discoteci, la fel și activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, potrivit digi24.ro.

Un îndrăgostit din Plopșoru și-a sechestrat fosta iubită de 1 martie!

Ce i-a cerut un copil de 5 ani din Africa jandarmeriței Claudia!

Oltean internat la psihiatrie după ce a amenințat cu moartea o vânzătoare!

The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

26,985FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -
spot_img

Latest Articles