fbpx

S-a închis Craiova! Autoritățile au reintrodus măsurile de siguranță!

Craiova: interzis la păcănele! Terasele rămân deschise când plouă!

Rata Covid-19 a ajuns la 1,7 la mia de locuitori în Craiova, iar autoritățile au început să ia măsuri. Astfel, cetățenii din Bănie nu vor mai putea merge la restaurant, la cinema, la păcănele sau în sălile de spectacol. Totuși, se pare că terasele rămân deschise în intervalul orar 06.00 – 24.00, chiar dacă deja a început perioada ploilor, iar în acest moment județul este sub cod galben de vânt și precipitații.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

Măsurile sunt impuse până pe 26 octombrie.

Se interzice organizarea şi desfăşurarea activităţii cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte. Activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru clienţii cazaţi în unitatea respectivă. Se interzice activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, inclusiv săli de evenimente, baruri etc., în interiorul clădirilor. se permit prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective. se suspendă activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc. Operatorii economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice în spațiile special destinate dispuse în exteriorul clădirilor, în aer liber, pot desfășura activitatea cu publicul numai în intervalul orar 06.00 – 24.00”, au informat autoritățile.

Craiova nu este singurul loc din Dolj în care se impun restricții. Cârcea, Ghindeni, Ișalnița, Mischii, Pleniţa, Radovan şi Robăneşti sunt alte 7 localități în care autoritățile au hotărât să interzică organizarea evenimentelor private în cadrul saloanelor de evenimente; activitatea cu publicul în interiorul spaţiilor cu destinaţia alimentaţie publică din categoria restaurantelor, cafenelelor şi barurilor.

Horoscop 13 octombrie 2020: decizii și schimbări radicale pentru zodii!

FOTO! Autostrada „Via Carpatia” ajunge la Calafat, dar ocolește Craiova!

Un oltean i-a dat foc la casa unchiului său!

Un bătrânel pe ATV a fost la un pas de o tragedie pe străzile Olteniei


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0