fbpx
6 C
Craiova
miercuri, ianuarie 20, 2021

Se întoarce cuplul beton: „E un meci dificil”

Rotaru și-a ales antrenorul ideal: ceață în tot clubul înainte de meciul cu Botoșani!

- Advertisement -

Craiova joacă în următoarea etapă cu FC Botoșani, iar în clubul patronat de Mihai Rotaru se plimbă, nestingherit, sentimentul de incertitudine. Antrenorul readus pe banca trupei din Bănie s-a lăsat surprins de o întrebare la conferința de presă. Tehnicianului i-a fost greu să spună numele fotbaliștilor indisponibili și, până la urmă, a preferat să nu-i menționeze.

Papură spune că „uman vorbind” nu îi cunoaște pe fotbaliștii noi ai Craiovei. Nu se știe dacă spiritual au o altă conexiune, dar important este ca pe fotbalistic vorbind să se înțeleagă.

Regăsesc echipa cu jucători noi, pe care încă nu-i cunosc, uman vorbind. Sunt lucruri normale, trebuie să ne adaptăm unii cu alții. E un meci dificil, împotriva unei echipe pe care nu am învins-o de multe ori. Trebuie să abordăm meciul cu încredere. Nu contează problemele celor de la Botoșani, nu ne putem considera victorioși înaintea meciului”, a declarat Papură.

Numitor comun în clubul lui Rotaru: „NU ȘTIU”

Oficialii Craiovei -au luat în brațe pe „nu știu” atunci când a venit vorba de subiectul principal al ultimelor două săptămâni. Președintele echipei, Sorin Cârțu, nu a putut să facă lumină în ceea ce privește instalarea lui Rădoi pe banca alb-albaștrilor: „Toată lumea știe că Rădoi e la noi, mai puțin noi/ E un răspuns ambiguu pe care pot să ți-l dau

Toată lumea știe că Rădoi e la noi, mai puțin noi. Ei își permit să facă declarații din astea. Rădoi e sub contract cu FRF. Rădoi, mai devreme sau mai târziu, ar putea să fie la Universitatea Craiova. Când? Vedem când ia și el decizii, dar și clubul. Eu trebuie să comentez ce spun ei? Până la urmă, e o consipirație împotriva lui Rădoi, care se termină cu venirea lui la Craiova, iar noi cădem în plasa acestei conspirații. E un răspuns ambiguu pe care pot să ți-l dau. Stai, că sunt fraier eu. Știu ceva, dar nu trebuie să spun. Tu mi-ai pus întrebarea că dacă știu ceva și nu trebuie să spun, iar eu am spus da. În ce labirint m-ai băgat! Nu mă crezi tu pe mine? Bravo!“, a spus Sorin Cârțu la Fotbal Club.

Marcel Popescu a fost și el pus într-o situație delicată în momentul în care i s-a pus întrebarea legată de Mirel Rădoi. Rezumatul răspunsurilor: „Nu vreau să comentăm/Nu știm ce facem cu Papură/nu știu ce o să fie”.

Nu vreau să comentăm subiectul ăsta, din respect pentru echipa națională. Haideți să-i dăm puțină liniște și respect. Nu știm ce facem cu Papură. Noi suntem o familie aici. Mă întrebi acum ce facem dacă o să câștigăm campionatul, dacă pleacă Cicâldău, nu știu ce o să fie”, a declarat Marcel Popescu pentru AS.ro.

Anul trecut, clubul lui Rotaru cerea să fie respectat prin contactarea oficialilor în momentul în care apar fel și fel de zvonuri. Acest lucru s-a cerut pentru lămurirea unor situații mai mult sau mai puțin delicate. Totuși, rar se întâmplă ca altcineva, în afara patronului, să știe ce ce întâmplă la formația din Bănie. Nici măcar analiștii lui Rotaru nu sunt cunoscuți. Astfel, chiar dacă antrenorul ar avea ultimul cuvânt când vine vorba de un transfer, tot patronul știe lista de bază.

Două meciuri la mai puțin de 24 de ore pe „Oblemenco”!

Share and Enjoy !

0Shares
0


0

The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

21,381FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0Shares
0