37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Se întoarce Ivan Mamut!

Atacantul care a marcat pe bandă rulantă după ce a fost dat afară de două echipe din Liga 1 e gata de revenire!

Fotbalistul nu s-a impus la Universitatea Craiova și FCSB, iar după aventurile din România a ajuns golgheter în Malaezia.

Se întoarce Ivan Mamut!

Fotbalistul a rupt plasele la noua sa echipă. Ivan Mamut a marcat peste 20 de goluri la formația din Malaezia, iar evoluțiile bune în tricoul echipei sale i-au adus prelungirea contractului.

Conform celor de la majoriti.com.my, fotbalistul a fost accidentat și a ratat primele meciuri din campionat. Acesta este așteptat să revină în etapa viitoare și să-și continue forma bună din sezonul anterior.

Fotbalistul a ajuns în Malaezia după despărțirea de FCSB. Chiar dacă Gigi Becali a anunțat că va rămâne, acesta nu a mai continuat la formația roș albastră. Ivan Mamut a marcat un singur gol pentru FCSB, chiar în victoria cu 1-0 Împotriva Craiovei. După acel gol, Gigi Becali a anunțat că fotbalistul va rămâne la echipa sa, dar s-a întâmplat contrariul.

Mamut rămâne! El are contract oricum. Are contract pe 2 ani, plus încă 3. Dacă luăm campionatul, sigur vom intra în Europa League și e vreo 20 și ceva de milioane.

Nu mai contează o cheltuială de câteva sute de mii pentru doi jucători care ți-au purtat noroc (n.r. Mamut și Dumiter). Dacă luăm campionatul, îi prelungesc contractul și lui Dumiter”, spunea Gigi Becali, la Pro Arena.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles