26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Se muncește de zor la noul terminal al Aeroportului Internațional Craiova

Noul terminal al Aeroportului Internațional Craiova va putea să proceseze aproape 2 milioane de pasageri anual

Lucrările la noul terminal al Aeroportului Internațional Craiova avansează constant. Acesta va avea o suprafață portantă de 3.054 mp și o suprafață a acostamentelor de 1.014 mp. După finalizarea lucrărilor, noul terminal de pasageri va avea o suprafață de 27.547 mp și va putea să proceseze până la 1.933.186 de pasageri anual.

Lucrările la noul terminal al Aeroportului Internațional Craiova avansează: „Am utilizat peste 1.500t de fier“

„Lucrările de construcție avansează în mod constant, ilustrând hotărârea noastră de a încheia cu succes acest proiect menit să aducă îmbunătățiri semnificative infrastructurii aeroportuare.

Până în această fază a construcției am utilizat peste 1.500t de fier și am turnat peste 10.500mc de beton. În prezent, lucrăm într-un ritm susținut la nivelul tuturor celor trei corpuri ale terminalului pentru a finaliza în perioada imediat următoare structura din beton monolit. Totodată, am început montarea elementelor prefabricate, urmând ca în viitorul apropiat să începem lucrările la nivelul fațadei.

Consiliul Județean Dolj se mută din Palatul Administrativ

În cadrul acestui proiect realizăm și o nouă cale de rulare Alfa pentru optimizarea traficului aeronavelor, ce va avea o suprafață portantă de 3.054 mp și o suprafață a acostamentelor de 1.014 mp. După finalizarea lucrărilor, noul terminal de pasageri va avea o suprafață de 27.547 mp și va putea să proceseze până la 1.933.186 de pasageri anual. Lucrarea este executată în echipă cu partenerii noștri constructori Grup Primacons și Váhostav SK”, a scris Constructii Erbasu, pe Facebook.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles