fbpx

Se pregătește lovitura verii după Craiova-CFR: transferul lui Mario Balotelli!

După ce au reușit să câștige campionatul trei sezoane la rând, clujenii se gândesc și al accederea în grupele Ligii Campionilor, iar pentru acest lucru pregătesc o mutare de top!

CFR Cluj vrea să dea lovitura în această vară și să transfere un fotbalist cu personalitate, ce poate înscrie goluri din pasele lui Deac și să-i ducă pe ardeleni în grupele Ligii: „Putem forța intrarea în grupele Champions League. Noul obiectiv este Champions League, vom aduce jucători. Vom semna doi jucători, nu vă pot spune cine. Unul este unul dintre cei mai mari golgheteri ai Italiei, celălalt este cel care ne-a răpus în play-off-ul Champions League. E posibil. (n.n. întrebat dacă Stanciu e pe lista CFR-ului) .O să vedeți, vă promitem că o să fie o surpriză. Niciodată nu m-am gândit să continuăm fără Dan Petrescu, a declarat patronul echipei campioane, Neluțu Varga, la Look Sport. Potrivit prosport.ro, atacantul dorit la Cluj este chiar Mario Balotelli.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

Anamaria Prodan, agent al mai multor jucători și antrenori din fotbalul românesc, a vorbit despre varianta transferului atacantului Mario Balotelli la CFR Cluj: „CFR e o echipă bună, fabuloasă, aseară a jucat o familie și n-au avut nici antrenorul lângă ei. Mario Balotelli poate ajunge acolo, pentru că CFR are disponibilitate financiară. Toată România a fost alături de CFR. Toți și-au bătut joc de ei, dar jucătorii de acolo mi-au spus cu o săptămână înainte că vor fi campioni. Au avut o mare încredere în ei”,

Fost jucător și antrenor secund la CFR Cluj, Alin Minteuan a comentat și el informația legată de Balotelli: „ Eu nu cred în așa ceva, dar dacă se va întpâmla acest lucru, sunt curios cum se va gestiona situația la echipă din punct de vedere salarial.  Cu ceilalți jucători ce faci? Nu cred în acest scenariu, o să vedem ce se va întâmpla. Au mai avut o situație similară (n.r. – Julio Baptista), mai mult stătea pe la sala de forță”, a declarat Alin Minteuan, marți dimineața, la postul ProX. 

În 3 minute poți să vezi și: Notele alb-albaștrilor după Craiova-CFR Cluj!

FOTO: Gafă de titlu: CFR a încurcat stadioanele: „Suntem campionii României”, pe Ilie Oană!

FOTO: Rotaru s-a văzut campion și și-a făcut autocar pentru titlul 5!

Craiova-CFR Cluj: Cine arbitrează finala campionatului!

Craiova-CFR Cluj: ce se întâmplă dacă se termină la egalitate!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0