26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Se pregătește revenirea lui Silviu Lung în Liga 1: „Sunt în discuții” 

Portarul oltean spune că vrea să joace până la 40 de ani. Silviu Lung e gata să se întoarcă!

Silviu Lung Jr, în vârstă de 34 de ani, a declarat că nu vrea să renunțe încă la fotbal. Portarul este decis să apere încă șase ani, mai exact când va avea vârsta de 40 de ani. Rămas liber de contract după despărțirea Al Raed, formația la care a fost antrenat de Marius Șumudică, fotbalistul este în căutarea unei noi echipe.

Gică Craioveanu, despre transferul lui Florin Andone în Liga 1: „Poate da mult”

Silviu Lung, negocieri cu mai multe cluburi din SuperLiga României

,,Vreau să apăr pâna la 40 de ani, cam așa. E păcat, pentru că mă simt foarte bine, îmi place foarte mult ceea ce fac. Mă antrenez cu tata cam de o lună de zile în fiecare zi și încă îmi place foarte mult.Nu se pune problema să mă las și la ce am văzut, la ritmul pe care l-am văzut la Liga 1, vreau să mă duc până pe la 40 de ani. (…)

Sunt în discuții și cu echipe din SuperLigă, dar până la urmă să vedem, momentan sunt liber de contract, ca să merg undeva trebuie să cunosc bine oamenii cu care o să lucrez, să am acea liniște. Depinde de mai multe motive decizia pe care o voi lua. Aș merge și la americani, de ce nu, chiar vorbeam cu soția că voiam să vizităm SUA, poate îmbinăm utilul cu plăcutul”, a spus Silviu Lung Jr, conform sptfm.ro.

Vlad Chiricheș a revenit la FCSB

Silviu Lung ar fi al treilea fotbalist de top ce revine în campionatul României după ce Mitriță s-a întors la Universitatea Craiova, iar Vlad Chiricheș a semnat cu FCSB. Fundașul central se întoarce la formația roș-albastră, acolo unde a mai jucat în perioada ianuarie 2012 – august 2013. FCSB a anunțat transferul lui Vlad Chiricheș prin intermediul unui scurt comunicat postat pe rețelele sociale.

Foto: Captură video/DigiSport

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles