16.7 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Se pregătește transferul lui George Pușcaș!

Șefii clubului consideră că George Pușcaș i-ar putea ajuta să-și atingă obiectivul!

George Pușcaș (27 de ani), atacantul celor de la Genoa, ar putea schimba echipa în luna ianuarie, conform ultimelor informații apărute în Italia. Fotbalistul e la un pas să schimbe echipa, dar să rămână tot în Italia.

George Pușcaș, la Spezia

Cu doar 87 de meciuri strânse în șase meciuri din Serie A și fără gol marcat, fotbalistul a dezamăgit la Genoa în prima parte a acestui sezon. În ianuarie, atacantul ar putea coborî din nou în Serie B.

Spezia, locul 18 în Serie B, care a marcat doar 10 goluri în primele 13 etape, plănuiește să își întărească atacul în iarnă. Primul nume apărut pe lista clubului este George Pușcaș, scrie TMW, care citează Il Secolo XIX.

Dorit de antrenor

Pe lângă forma slabă a lui Pușcaș în Serie A, italienii scriu că un alt motiv care poate favorita transferul este reprezentat de faptul că Spezia e antrenată de Luca D’Angelo. Un tehnician cu care atacantul român a lucrat și la Pisa. Sub comanda sa a reușit 8 goluri în 18 partide din Serie B.

Jucătorul se află sub contrat cu Genoa până în 2026. Atacantul român a fost transferat de la Reading în august 2022, inițial sub formă de împrumut. După promovare clauza de transfer definitiv a devenit obligatorie în schimbul sumei de 3 milioane de euro.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles