16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Se pregătește transferul lui Horațiu Moldovan!

Horațiu Moldovan are și o clauză destul de mică, iar Rapid nu va face o afacere prea bună în urma transferului!

Florin Prunea îi sfătuiește pe cei de la Rapid să își găsească un nou portar, cât mai repede. Acesta explică faptul că formația din Giulești nu va mai putea să îl păstreze pe Horațiu Moldovan prea mult, mai ales dacă jucătorul ajunge la EURO. Fostul portar al României este de părere că fotbalistul rapidist va prinde un transfer în străinătate.

Se pregătește transferul lui Horațiu Moldovan!

„(n.r. ești mulțumit de el?) Foarte mulțumit! El și-a câștigat pe drept tricoul echipei naționale la început și după aceea cel de titular. Toată lumea mă întreabă, chiar și azi m-a sunat cineva: ‘Domn’e, dar crezi că se impune schimbarea lui Horațiu Moldovan?’. Asta nu e o întrebare serioasă din punctul meu de vedere.  Eu cred că este portarul numărul 1 în momentul de față.

Este într-o formă foarte bună și chiar dacă nu e un portar cu multe jocuri la echipa națională a dovedit în aceste preliminarii că e într-o creștere fantastică. Eu nu știu cât îl mai poate ține Rapid, sincer. Are și o clauză de reziliere, din câte știu, destul de mică. Eu cred că dacă echipa națională se va califica el va face pasul spre o echipă, la vară… (n.r. eventual și dacă face un turneul final bun la începutul verii…) Va avea o echipă de top! Rapid trebuie să își caute portar, pentru că îl va pierde. Îl va vinde, cred, foarte repede”, a spus Florin Prunea, potrivit ProSport.

Moldovan e pe val

Horațiu Moldovan se află la Rapid București din ianuarie 2021. El mai are contract cu giuleștenii până la finele sezonului 2024/25. Site-ul de specialitate Transfermarkt îl evaluează pe portar la două milioane de euro. Acesta este într-o formă de excepție atât la echipa de club, cât și la naționala României, unde și-a câștigat locul de titular.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles