fbpx
2.7 C
Craiova
miercuri, decembrie 8, 2021

Se scumpesc polițele RCA

Cum vor fi afectați oamenii și care este noua metodă de calcul!

Autoritățile vor să introducă o nouă modalitate de plata prin care șoferii să beneficieze de asigurări RCA. Această metodă constă în decontarea directă a daunelor pentru fiecare șofer în parte.

Astfel, în momentul producerii unui accident șoferul este răspunzător pentru pagubele personale. Șoferii își vor putea deconta daunele de la firma de asigurări unde au încheiat propria poliță RCA indiferent că sunt vinovați sau păgubiți.

Care este motivul pentru care o sa existe creșterea semnificativă a poliței RCA!

Experții spun că aceast nou mod de acționare va influența piața de service-uri auto în sensul că o să existe posibilitatea de fraudă în momentul decontării reale a pagubei. Totodată, societățile de asigurări nu pot estima cu exactitate dacă clienții lor sunt corecți și dacă o să fie la fel de atenți ca până acum.

„Proiectul acestei ordonanţe, ce se referă în principal la introducerea obligatorie a decontării directe in poliţa RCA, apare într-un context total neprielnic din punct de vedere al pieţei asigurărilor şi va conduce în fapt, la o creştere necontrolată a tarifelor de primă”, se arată într-un comunicat al Federaţiei Operatorilor Români de Transport (FORT) conform adevarul.ro .

sursă foto: playtech.ro

În 3 minute poți să vezi și:

Accident teribil pe străzile Olteniei! Ce s-a întâmplat cu victimele!

Ford dorește îmbunătățirea viitoarelor mașini!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles