VIDEO: Prcheziții ale agenților Secret Service SUA la Craiova!

Agenții Secret Service din SUA și cei de la DIICOT au avut efectuat percheziții în Craiova,București, Cluj și alte orașe din țară!

Desfășurarea de forțe a avut loc la domiciliile unei grupări de români care sunt bănuiți că au fraudat mai mulți americani. Potrivit informațiilor, românii au prejudiciat victimele, prin fraudă informatică și spălare de bani, cu o sumă totală evaluată la 34 milioane de dolari.

Cercetările efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fraudă informatică, spălarea banilor și constituirea unui grup infracțional organizat au beneficiat de suportul de specialitate din partea Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română“, se arată într-un comunicat al IGPR.

Agenți americani au descins la 27 de adrese din întreaga țară. Au fost ridicate mai multe persoane, iar 18 tineri au fost conduși la sediul DIICOT Craiova și Cluj. La una dintre locuințele percheziționate, pe perete, se regăsea un tablou cu mesajul „KEEP CALM and CARRY ON” (Păstrează-ți calmul și continuă). Putem spune că pozitivismul era la el acasă.

VIDEO aici: https://www.youtube.com/watch?v=WKEd_uqkseg

Te poate interesa și: Vin temperaturi de -15 grade! Cand se strica vremea!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *