12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Secretara Facultății de Drept, prinsă în timp ce primea mită

Secretara Facultății de Drept a fost prinsă în timp ce primea 1300 de lei mită! Datoria ei era să ajute un student să promoveze examenele!

Secretara Facultății de Drept- Secția frecvență redusă- a fost prină în flagrant de ofițerii anticorupție în timp ce primea mită, 1300 de lei. Datoria ei era să ajute un student să promoveze examenele. Un bărbat a denunțat-o pe secretara Cristina Carmen Lupescu, iar acesteia urmează să i se facă dosar penal.

Nu a fost prima dată când secretara primea mită

Nu a fost prima dată când secretara Facultății de Drept a primit mită. De-a lungul timpului, un bărbat i-a oferit sume de bani cu condiția ca fratele său, student la Facultatea de Drept, să promoveze examenele. Recent, bărbatul a aflat că fratele său a fost exmatriculat din anul I, deși el plătise, diverse sume de bani, asa ca a formulat un denunt.

Femeia a fost prinsă în flagrant de ofițerii anticorupție. A fost ridicată si dusă la Parchetul de pe Tribunalul Dolj pentru a fi audiată. Autoritățile spun că secretarei i s-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de trafic de influență și înșelăciune. La finalul audierilor, procurorul de caz urmează să dispună măsurile legale.

Oltenii făcură spectacol la antrenamentul Universității Craiova! 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles