16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Selecționerul Elveției se vede deja pe primul loc în grupă!

Deși România e pe primul loc, selecționerul Elveției vine la București să plece lider în grupă!

Selecționerul Elveției vine la București cu gânduri de primul loc în grupă. Murat Yakin a vorbit despre tragerea la sorți și ce fel de echipe și-ar dori să întâlnească, de pe prima poziție în grupă. România – Elveția se joacă deseară.

Selecționerul Elveției vrea primul loc în grupă

În cadrul conferinței de presă premergătoare jocului, selecționerul Elveției a fost întrebat dacă își dorește să se dueleze cu naționala pregătită de Edi Iordănescu și în grupele turneului final din Germania.

Murat Yakin a spus că își dorește ca viitorii adversari de la EURO să se teamă înainte duelurilor cu echipa sa. Lăsând cumva de înțeles că formația sa nu ar avea motive să fie speriată de România, chiar dacă e lider.

Pe de altă parte, Murat Yakin a analizat, așa cum era și firesc, meciul propriu-zis de marți seară și a spus că se așteaptă ca elvețienii să își impună stilul de joc și să domine în cea mai mare parte.

Meciul cu România a fost unic

„Ne-am uitat la configurația urnelor în acest moment. Sunt naționale puternice, care nu sunt repartizate în mod echitabil. Unele urne grupează câte 3 echipe foarte tari. Oricum, mai bine să-și dorească adversarii să nu joace împotriva noastră.

Trebuie să recunosc că meciul tur cu România, de la Lucerna, a fost unic. Cel mai important lucru este că ne-am calificat și ambele echipe vor juca marți fără presiunea calificării. Să terminăm pe locul 1 grupa este foarte important și vom da totul pentru a atinge obiectivul.

România are o echipă bună, cu jucători de calitate. Mă aștept să dominăm meciul de mâine, vom da totul pentru a termina grupa pe primul loc.

România are jucători foarte buni, ca dovadă s-au calificat la turneul final. Sunt jucători puternici, care joacă ca o echipă. Avem respect față de ei, dar și noi avem jucători de calitate. Va fi un joc deschis și vrem să-l câștigăm”, a spus Murat Yakin, potrivit prosport.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles