fbpx
14 C
Craiova
miercuri, octombrie 27, 2021

FOTO: Absolvenții craioveni și-au făcut un selfie cu Carol!

Fără banchet de final, cu o căruță de timp pierdut din ultimul an de liceu, tinerii au petrecut alături de Carol!

O parte a tinerilor din Craiova au trecut de examenul maturității, iar rezultatele le-au aflat de curând. A fost un an greu pentru liceenii din întreaga țară. Pandemia le-a furat ultimele luni de școală, ultimele clipe alături de colegi și de profesori. Elevii nu au putut să se bucure de un banchet de final de an sau de o absolvire ca la carte, fără să-și primească diplomele sub privirile oamenilor ce-i iubesc.

Astfel, copiii au arătat că au imaginație. Un grup de elevi, cel mai probabil proaspăt absolvenți, s-au cățărat pe statuia lui Carol din fața Colegiului ce-i poartă numele și s-au tras în poză cu regele. Peste stradă de aceștia, oamenii făceau și ei poze, doar că în direcția tinerilor. Nu știm dacă este vorba despre liceenii ce au luat bacul în Carol sau dacă doar ce au obținut o notă mare la Evaluarea Națională și au vrut o poză cu locul în care vor învăța pe viitor, dar un lucru este sigur: tinerii craioveni au imaginație, sunt inventivi și curajoși!

Pentru Colegiul Naţional ”Carol I” a fost un an foarte bun din punct de vedere al rezultatelor obținute de copiii la Bacalaureat. 99.25% a fost promovabilitatea în Colegiul în fața căruia au curs selfie-urile. Sunt cifre importante, chiar dacă nu vorbim despre 100%. Un singur liceu din Dolj a reușit această performanță.

La Liceul Tehnologic Special „Pelendava” a fost un singur candidat care s-a înscris. Acesta a şi promovat Bacalaureatul cu media 7,25.

Primele 5 licee la nivel de promovabilitate în Dolj:

  • Liceul Tehnologic Special „Pelendava” – 100%
  • Colegiul Naţional „Carol I” – 99.25%
  • Colegiul Naţional „Elena Cuza” – 98.55%
  • Colegiul Naţional Pedagogic „Ştefan Velovan” – 98.37%
  • Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” – 98.35%

Sursă foto: Oltenia TV

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles