23.3 C
Craiova
luni, mai 16, 2022

Ecaterina Andronescu vs Selly

- Advertisement -

Adrian Șelaru (Selly) este cel mai urmărit vlogger din țară, cu peste 2 milioane de urmăritori pe canalul său de YouTube. În viața de zi cu zi, Selly este elev în clasa XI-a, la Colegiul ”Frații Buzești” și recent a declarat că Ecaterina Andronescu, ministrul Educației este inconsistentă în activitate.

Selly susține că ministrul nu acționează potrivit cu privire la schimbările care trebuie făcute în sistemul de învățământ românesc și că sistemul actual nu îi ajută pe elevi să-și câștige independența după terminarea studiilor.

Pe mine nu mă interesează din ce partid e Ecaterina Andronescu, pe mine mă interesează strict activitatea ei, ce a făcut şi face în calitate de ministru, pentru că a avut un impact asupra mea, eu fiind elev. Mi se pare că a fost o conducere foarte proastă“ a declarat tânărul vlogger.

Selly a continuat prin semnalarea cazului Spiru Haret, din 2009, unde se dădeau diplome pe bandă: „A creat un sistem în care diplomele erau o necesitate absolută şi apoi şi-au pierdut valoarea” o acuză acesta pe doamna ministru, Ecaterina Andronescu.

Ministrul Educației a răspuns acuzațiilor într-un mod aparte și a redus problema la faptul că societatea actuală ar aprecia prea puțin educația: „Încrederea în şcoală şi din ce trebuie să facă elevul la şcoală rezultă şi din unde aşezăm noi pe cel şcolit. Mai avem noi respect faţă de cel şcolit în raport cu cel care nu s-a uitat cu ochii larg deschişi la şcoală? Îi apreciem conform pregătirii şi efortului pe care l-a depus fiecare pentru pregătirea respectivă? Lucrul acesta ar trebui să nu-l uităm”, a declarat aceasta.

Profesorul Ștefan Vlaston vine în ajutorul vloggerului și adaugă: „Îi dau dreptate şi lui, dar şi fetei din Satu Mare care a protestat la simulare. Doamna Andronescu spune că situaţia din învăţământ nu se poate rezolva peste noapte. Dar ce s-a rezolvat în ultimii 30 de ani? Nimic. Se tot dau exemple cum că s-a informatizat sistemul, e firesc, în toată lumea s-a întâmplat la fel, dar problemele sistemice rămân nerezolvate. Per ansamblu, faptul că tinerii se implică, cum a făcut acest vlogger şi emit judecăţi de valoare, pe care trebuie să le luăm sub rezerva a câtă experienţă au ei, e un lucru foarte bun. Cert e că societatea ar trebui să se adapteze societăţii şi timpurilor în care trăim” .

Sursa foto: adevarul.ro

În 3 minute poți să citești și: Săbii și lopeți în parcarea unui supermarket!

Zeci de litri de bere băuți de fiecare român!

Bătrâna Sofia a fost chemată înapoi la locul de muncă

 La 83 de ani, concediată!

Învățământul obligatoriu, extins la 15 clase

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles