12.3 C
Craiova
miercuri, septembrie 28, 2022

Semafoare la intersecțiile din cimitir: „Să îmbunătăţească traficul”

Primăria din România care nu încalcă obiceiurile pământești: nu e bine ca persoana decedată sa meargă cu spatele în drumul spre mormânt

Primăria Piatra Neamț a montat semafoare la intersecțiile din cimitir. Acestea erau prea înguste, iar șoferii mașinilor mortuare riscau să facă accident. Motivul pentru care Primăria din Piatra Neamț a decis să monteze semafoare în cimitir, un lucru total neobișnuit, ar fi mașinile care transportă morții, scrie gandul.ro.

Atunci când se întâlneau două mașini ce transportau persoane decedate, una trebuia să dea înapoi cu spatele iar asta contravine obiceiurilor ortodoxe care spun că nu e bine ca persoana decedată sa meargă cu spatele în drumul spre mormânt, motiv pentru care cei de la Primăria Piatra Neamț, au decis să monteze semafoare la intersecțiile din cimitir.

Primarul Timișoarei: „Am dat jos peste 150 de corpuri de semaforizare”

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, anunţă că marţi au fost demontate 23 de semafoare „inutile”, totalul corpurilor de semaforizare date jos până acum ajungând la 150. Dominic Fritz spune că marţi a demontat 23 de semafoare inutile, „care doar ne-au enervat în trafic”

Edilul spune că operaţiunea va continua cu alte încă o sută. „Până acum am dat jos peste 150 de corpuri de semaforizare. Nu le aruncăm, le vom folosi acolo unde chiar va fi nevoie în viitor. Semafoarele nu mai trebuie să fie o afacere, ci să îmbunătăţească traficul”, spune Fritz, pe Facebook.

Acesta adaugă că după ce au fost demontate semafoarele de pe Proclamaţia de la Timişoara, tramvaiul circulă mai repede pentru că nu se mai opreşte la fiecare semafor.

Foto: stiripesurse.ro

Loading RSS Feed
Powered by Custom News Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

31,155FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles