21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Semifinală Eurovision în Bănie! Ce artiști urcă pe scena Teatrului Național pentru a-i încânta pe olteni

Craiova este printre cele 5 orașe organizatoare ale concursului Eurovision de anul acesta. Pe lângă Focșani, Timișoara, Turda și Sighișoara, Craiova găzduiește a treia semifinală de anul acesta

Pe scena Teatrului Național „Marin Sorescu” de la Craiova vor concura 12 candidaţi, dintre care juriul va selecta doar trei. Aceştia vor intra apoi în marea finală, în urma căreia se va decide cine va reprezenta România la concursul Eurovision 2018 de la Lisabona, Portugalia.

Ce artiști urcă pe scena Teatrului Național de la Craiova

Semifinala de pe 4 februarie de la Craiova va avea loc pe scena Teatrului Național. „S-a ales Teatrul Naţional pentru că este, totuşi, vorba de o semifinală. Dacă era finala naţională, atunci cu siguranţă că Sala Polivalentă era neîncăpătoare. S-a optat acum pentru teatru, iar Ministerul Culturii se pare că a fost de acord cu punerea la dispoziţie a sălii pentru acest concert”, a precizat primarul Mihail Genoiu.

Artiștii care vor urca pe scena din Bănie și care se vor lupta pentru un loc în finala națională sunt Erminio Sinni & Titziana Camelin („All The Love Away”), Zavera („Come Back To Me”), Mareş Pană („Daydreamer”), Aurel Dincă („Fire In The Sky”), Tavi Clonda („King”), VYROS („La La La”), Diana Brătan („Paint It Rainbow”), Carolina Gorun („Reach Out For The Stars”), Elena Hasna („Revival”), Eliza Chifu („So Good Without You”), Ayona („The Story Goes On”) şi XANDRA („Try”).

Accesul în sală va fi gratuit, în funcție de locurile disponibile. Semifinala va fi transmisă în direct, timp de două ore, 21.00 şi 23.00 pe  TVR1, TVR Craiova, alte canale aparţinând SRTV, dar şi pe facebook. Pe scena din Bănie vor concura 12 cântăreți din care doar 3 vor trece în etapa următoare, și anume finala națională. În marea finală din Portugalia ne va reprezenta câștigătorul finalei naționale.

 

Xandra vine în Bănie să-i cucerească pe olteni 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles