25.6 C
Craiova
luni, iunie 24, 2024

Semn bun înainte de Universitatea – Juventus: avem numai victorii cu el la centru pe Oblemenco!

CCA a decis cine va conduce Universitatea – Juventus București, primul meci oficial de pe noul Ion Oblemenco.

 

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit brigada de arbitri care va oficia partida Universitatea Craiova – Juventus București, din etapa 18 a Ligii I, programată sâmbătă, de la ora 19.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

 

Central va fi Iulian Călin (Ștefănești – Argeș), în timp ce Bogdan Gheorghe (București) și Stelian Slabu (Brașov) vor asigura cele două linii. Dacă se accidentează Călin intră Cătălin Popa (Pitești). Observatori au fost desemnați Irina Mîrț, pentru arbitraj, și Eduard Alexandru (Ploiești), pentru joc.

 

Universitatea – Juventus e meci de 1 solist!

 

Iulian Călin nu a arbitrat Universitatea Craiova în acest sezon. A făcut-o în patru meciuri până acum de-a lungul timpului. În jocurile de pe teren propriu, Craiova a câștigat de fiecare dată. Cu I. Călin la centru, oltenii au bătut FC Olt Slatina cu 4-1, când erau în B, 2-0 pe Rapid București (ambele întâlniri au avut loc pe Oblemenco), și 2-0 pe Chiajna, pe Extensiv. Cu același central au pierdut 2-0 la Botoșani.

 

Juventus București l-a avut o singură dată pe Călin la centru. În această stagiune, pe terenul campioanei Viitorul. Au pierdut cu 3-0.

sursa foto: ucv1948.ro

Citeste si: Se vinde Universitatea Craiova? Devis Mangia: Sunt incantat de patron!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles