38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Bergodi: „Nu mă îngrijorează jocul!”

Pragmatic, antrenorul italian al Craiovei s-a arătat mulțumit că echipa lui a luat toate punctele, punând pe plan secund evoluția sub așteptări a juveților.

Cristiano Bergodi a tras concluziile după Sepis – Craiova 0-1: „Nu putem fi la sută la sută. E început de campionat, nu am făcut un meci reușit. În special în prima repriză, când am riscat mult. E important rezultatul, faptul că am câștigat. Suntem la începutul unui drum lung, nu mă îngrijorează deloc evoluția echipei. Trebuie să reglăm traseele de joc. E bine că am câștigat. E un drum lung, trebuie să avem răbdare și încredere”. Antrenorul italian s-a abținut să comenteze poziția lui Koljic la gol: „De pe banca de rezerve nu s-a văzut dacă la gol a fost ofsaid sau nu”.

Dan Nistor a avut și el explicații pentru prestația mediocră: „Am fost la cantonament în Austria, o altă temperatură. Aici a fost cald, nu am arătat bine. Dar cu siguranță în meciurile următoare vom arăta mult mai bine. Urmează meciul cu Tbilisi, în care vrem să mergem mai departe, să ajungem chiar în grupele Europa League”.

În 3 minute poți să vezi și: Echipele de start în meciul Sepsi – Craiova!

Craiova mută pe piața transferurilor! Semnal că Pigliacelli e pe picior de plecare!

O fetiță de 3 ani este în stare gravă la Spitalul de Infecțioase din Craiova

O tânără a fost agresată sexual în timp ce aștepta metroul

FOTO. Cele două echipe din Craiova îl revendică pe Cristi Neamțu!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles