8 goluri și Universitatea Craiova ia campionatul!

Victorie italiană și la Sf. Gheorghe: Sepsi – Craiova 0-1. Început perfect de play-off pentru olteni: 2 goluri și 6 puncte.

Sepsi – Craiova 0-1

A marcat: Mateiu 21

Sepsi: Niczuly – Moura, Viera, Jovanovic (78 Hadnagy), Sato (71 Hamed) – Rus, Velev – Nouvier, Flores (60 Vașvari), Ștefan – Tandia. Antrenor: Eugen Neagoe

Craiova: Pigliacelli – Donkor, Kelic, Tiago Ferreira – Dimitrov, Mateiu, Cicâldău, Bancu – Bărbuț (73 Nuno Rocha), Koljic (86 Fortes), Mihăilă (62 Drăghici). Antrenor: Devis Mangia

Arbitri: Andrei Chivulete – Ciprian Danșa, Bogdan Gheorghe

În deplasarea de la Sf. Gheorghe, Devis Mangia a revenit la sistemul cu 3 pe fund. Donkor e însă veriga slabă, după ce-l scapă din marcaj pe Florin Ștefan, care, rămas singur cu Pigliacelli, trage pe lângă. Ocazia imensă se răzbună, și, Mateiu din 2 metri o aruncă în poartă, după ce Niczuly a respins în față „capul” lui Kelic. Imediat, Bancu rămâne unu la unu cu portarul, însă inexplicabil alege să paseze lateral decât să tragă la poartă, gazdele resping. Bărbuț scapă în două rânduri, pe contra-atac, dar de fiecare dată e imprecis. Tandia șutează pe lângă vinclu, dintr-o lovitură liberă de la 18 metri.

Succes italian: Sepsi – Craiova 0-1

Actul secund începe echilibrat. Abia după o oră de joc vine și o șansă clar, numai că Elvir Koljic, scăpat singur spre poată, își prelungește mingea și Nitzuly controlează faza. La mijlocul reprizei, Bancu e iar unu la unu cu portarul, dar trage slab, aproape paralel cu ținta.  Koljic are o nouă șansă, dar își prelungește mingea și e blocat. Oltenii temporizează bine în ultimul sfert de oră și pleacă de la Sf. Gheorghe cu toate punctele. Două victorii cu 1-0 în startul play-off-ului, iar alb-albaștrii s-au apropiat la un punct de liderul CFR Cluj.

În 3 minute poți să citești și:  Acka: „E ziua Ungariei și vor vrea să ne bată!”

Daniel Pancu: „Discut cu Mihai Rotaru”

 Sorin Cartu e un pic blocat la 30 de m de poartă: Ca Mitriță, e greu de găsit!

Doi fotbaliști sunt aproape să părăsească trupa din Bănie!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *