fbpx

Trecurăm Carpații și ne-ntorserăm înfrânți!

În preziua sărbătoririi Marii Uniri, batalionul de olteni al lui Pițurcă a înregistrat un eșec în operațiunea Sf. Gheorghe. Gafa lui Ferreira, decisivă.

Sepsi – Craiova    1-0

A marcat: Safranko 8

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Barisic, Diakhite, Ștefan – Vașvari, Velev – Carnat (62 Andrezly), Fulop (75 Salli), Ștefănescu – Safranko (88 Karanovic). Antrenor: Leo Grozavu.

Craiova: Popescu – Mățel, Bălașa, Ferreira, Bancu – Qaka (78 Mateiu), Cicâldău, Ivanov (78 Roman) – Nițu (29 Zakaric), Ivan, Mihăilă. Antrenor: Victor Pițurcă.

Arbitri: Marcel Bârsan – Ciprian Danșa, Marius Nicoară.

Universitatea începe furibund meciul din Covasna: incursiune a lui Ivan, pasă pentru copilul Nițu, care, cu 7 metri de poartă în față, trage pe lângă. Ocazia se răzbună repede, când Tiago Ferreira e șef la gafe în careul alb-albastru, oferind cu brațul assistul perfect pentru Safranko, care-l lobează pe Popescu, ieșit să-nchidă unghiul. Oltenii se dezmeticesc repede, numai că lobul lui Cicâldău ocolește ținta, iar bomba lui Mihăilă izbește transversala. Gazdele îl au și ele pe Nițu al lor, Carnat ratează cu poarta goală, la următoarea fază Bălașa îl blochează în extremis pe Barisic. Craiova încheie repriza cum a început-o, cu o șansă mare ratată de Ivan.  

Craiova aleargă după egalare încă din startul părții secunde. O face în van timp de un sfert de oră, până la șansa lui Zakaric, al cărui șut violent e respins de Niczuly. Cicâldău, deschis excelent de Ivan, șutează în plopi din 10 metri, poziție singur cu portarul. Pentru ultimul sfert de oră, după luni de absență, Pițurcă apelează și la Mateiu, alături de Roman. Numai că Bălașa e eroul Craiovei, după ce scoate de pe linia porții lobul lui Dimitrov, ce-l sărise pe Popescu, ieșit în întâmpinare. Craiovenii nu găsesc soluții și meciul se încheie cu victoria lui Sepsi.

Intra in grup!  https://bit.ly/2NKuqFj

În 3 minute poți să citești și: Universitatea Craiova se poate despărți de 8 fotbaliști în iarnă!

Patronul îl lasă pe fotbalist să plece la Craiova: „Îi voi da drumul”

 Pițurcă l-a trimis pe Mirko Pigliacelli la echipa a doua!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Summary
Trecurăm Carpații și ne-ntorserăm înfrânți!
Article Name
Trecurăm Carpații și ne-ntorserăm înfrânți!
Description
În preziua sărbătoririi Marii Uniri, batalionul de olteni al lui Pițurcă a înregistrat un eșec în operațiunea Sf. Gheorghe. Gafa lui Ferreira, decisivă.
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0