27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Superliga României, dominată clar de Farul Constanța!

Viitorul sună bine pentru Farul. În timp ce Craiova și FCSB se fac de râs, Hagi crește tineri și îi bate pe toți prin Liga 1!

Sepsi OSK – Farul 0-1

A marcat: Munteanu (33)

Sepsi: Niczuly – Radoslav, Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu – Matei, Păun, Aganovic – Varga, Safranko, Ștefănescu. Rezerve: Began, Ispas, Bălașa, Rodriguez, Gheorghe, Rondon, Achahbar, Tudorie. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, Popescu, Kiki – Doukoure, Artaean, Grameni – Morar, Munteanu, Pitu. Rezerve: Buzbuchi, Sambeya, Borza, Casap, Torje, Sali, Nedelcu, Andronache, Banu. Antrenor: Gică Hagi.

Stadion: Sepsi Arena (Sfântu Gheorghe).
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / A1: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ), A2: Orbuleţ Mircea (Bucureşti) / Arbitru VAR: Costreie Sorin (Buftea), Arbitru AVAR: Marchidanu Marius Cristian (Brăila).

În prima repriză, Sepsi a fost echipa mai periculoasă. Nici elevii lui Gică Hagi nu au fost absenți în ofensivă, dar nu au creat atât de mult pericol, cel puțin în primele 30 de minute, pentru că la mijlocul reprizei, Louis Munteanu a înscris și și-a pus echipa în avantaj, pe care constănțenii l-au păstrat până la pauză.

În partea secundă, gazdele au fost mult mai insistente, dar fotbaliștii antrenați de Bergodi au lăsat impresia că nu au inspirație în fața adversarilor. Cei de la Farul au interceptat aproape orice încercate de atac pe care Sepsi a avut-o, iar până la final, scorul a rămas neschimbat: 0-1 și Farul se detașează în fruntea clasamentului Ligii 1.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles