Severinenii vor mai avea căldură în calorifere datorită primarului

Severinenii vor mai avea căldură în calorifere datorită implicării primarului Marius Screciu și a președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu!

Autorităţile publice locale şi judeţene au pus mână de la mână şi au alocat banii necesari pentru a achiziționa combustibil necesar în vederea continuării furnizării de agent termic până în jurul datei de 17 martie pentru că severinenii nu-și plătesc datoriile pe care le au la asociațiile de proprietari.

Restanțele severinenilor sunt foarte mari și riscă să rămână iar fără căldură

După cum se știe, severinenii au rămas de foarte multe ori fără căldură din cauza datoriilor foarte mari pe care le au la asociațiile de proprietari. Cum nu și-au plătit facturile de încălzire, primarul orașului, dar și autoritățile locale au pus mână de la mână și-au încercat să strângă suma de care aveau nevoie pentru a nu fi întreruptă căldura în calorifere.

”Am avut o discuție cu domnul Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean, căruia îi mulțumesc pentru sprijin, discuție în urma căreia am făcut un efort comun, de a mai prelungi furnizarea de agent termic în Drobeta-Turnu Severin, până pe data de 16-17 martie” a precizat Marius Screciu, primarul Severinului, citat de descoperamehedinti.ro.

”Am avut o întâlnire cu domnul Alberto Dondi, proprietarul firmei Mehedinți Gaz.  Am discutat despre două lucruri extrem de importante: extinderea rețelei de gaze la nivelul întregului municipiu și construirea unei centrale care să furnizeze agent termic pentru orașul Turnu Severin. În maxim 60 de zile vom avea un punct de vedere privind construcția acestei centrale” a precizat Marius Screciu, citat de descoperamehedinti.ro.

Accident grav în Olt. Vezi ce s-a întâmplat http://bit.ly/2tzCqCv

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *