0.1 C
Craiova
luni, decembrie 4, 2023

Severinul riscă să rămână fără căldură în calorifere de la o zi la alta

Directorul Serviciului de Alimentare cu Energie Termica, Constantin Saceanu a spus că locuitorii municipiului Severin pot rămâne fără căldură de la o zi la alta

Avertismentul vine de la Constantin Saceanu, directorul Serviciului de Alimentare cu Energie Termica Mehedinți, și nu este deloc de neglijat. Directorul a afirmat că dacă asociațiile de proprietare nu-și plătesc facturile restante, SPAET-ul nu mai are bani pentru a achiziționa păcurina, iar oamenii rămân fără căldură în calorifere.

Varianta salvatoare ar fi ca asociațiile să-și plătească datoriile

Primăria Drobeta Turnu-Severin nu mai poate suporta plate căldurii până la sfârșitul iernii. Singura soluție ar fi ca asociațiile de proprietari să-și achite facturile restante pentru a face rost de bani de păcurină. Spre exemplu, sunt asociaţii care de la începutul iernii nu au plătit deloc energia termică. Datoriile depășesc 10 milioane de lei și trebuie achitate pentru combustibilul care deja s-a cumpărat și s-a folosit.

„Din păcate, trebuie să apelăm din nou către populație să-și achite datoriile pe care le au la asociațiile de proprietari. Trebuie să încasăm peste 13 milioane de lei de la instituții și de la asociațiile de proprietari, iar datoriile noastre sunt în acest moment de 10 milioane de lei” , a declarat Constantin Saceanu.

Drobeta Turnu-Severin ar mai avea de primit de la Guvern 8,5 milioane de lei, bani care au fost deja solicitați. De altfel, directorul SPAET a mai spus că „Eu cred că vom primi acești bani, dar din păcate cu schimbările de Guvern și cu toate bulversările pe scena politică, n-a mai avut cine să se ocupe si de Drobeta Turnu-Severin și-au uitat și de necazul nostru”.

Citește și http://bit.ly/2nyvEqe

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles