fbpx

Baschetbaliștii craioveni au încheiat sezonul regulat pe podium!

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, a câștigat pe teren propriu în fața celor de la BC Timișoara, scor 93-65. Meciul s-a jucat sâmbătă, în Sala Polivalentă și a contat pentru ultima etapă din sezonul regulat. Oltenii au încheiat prima fază a campionatului fără să se încurce pe propriul teren.

Craiova:  I. Mijajlovic (12 p.), J. Boone (12 p.), P. Troupe (8 p.), S. Ionescu (3 p.), M. Curry (11 p.), A. Radukic (9 p.), Gajovic (10 p.), A. Casale (11 p.), I. Berceanu (2 p.), B. Popa (2 p.), Fraseniuc (13 p.).

Elevii lui Aco Todorov se clasează pe podium, înainte de începe meciurile din Top 6, dar sunt conștienți că urmează meciuri din ce în ce mai grele.

Am muncit foarte mult pentru această victorie, care ne-a ajutat să terminăm pe locul 3. Mulțumim publicului care a fost alături de noi și mă bucur că am terminat prima parte a campionatului fără înfrângere acasă. Acum va urma un traseu mult mai greu și trebuie să ne pregătim de trei ori mai bine decât am făcut-o până acum”, a spus jucătorul Craiovei, Antonio Casale, la finalul meciului cu Timișoara.

Foto: SCM Craiova

Citește și: A reînceput campania de zvonuri despre plecarea lui Mitrita!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0