Și-a omorât familia după ce a fost la mănăstire să se roage

Bărbatul care și-a omorât soția și cei doi copii nu regretă! Acesta este convins că și-a trimis familia într-un loc mai bun!

Un bărbat din Brașov și-a omorât familia convins că aceștia merg într-o lume mai bună. Fără niciun pic de regret și-a recunoscut fapta în fața autorităților. Daniel Dancă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, a declarat, pentru MEDIAFAX, că din punctul său de vedere, bărbatul prezintă o labilitate psihică crescută.

Crima a fost comisă după ce femeia și copiii au adormit

”Din punctul meu de vedere, după ce am stat de vorbă cu el, prezintă o labilitate psihică crescută. Şi-a motivat fapta considerând, de fapt fiind convins, că în felul acesta a facilitat accesul membrilor familiei sale către o lume mai bună, unde aceştia să fie mai liniştiţi. Nu am observat să aibă urme de regret, real, asupra a ceea ce a făcut, fiind convins de teoriile lui. Urmează să mai facem investigaţii să vedem care era atmosfera în familie, dacă se certau sau nu se mai înţelegeau. El afirmă că după ce a comis fapta ar fi comunicat telepatic cu ei si i-au transmis ca sunt mai bine”, a spus procurorul.

Acesta a recunoscut în fața autoritățile că înainte să-și omoare familia a fost la Mănăstirea Șinca, să se roage. Când s-a întors acasă și-a omorât soția și copiii în somn. De atfel, bărbatul i-a spus procurorului că este convins că familia lui este într-un loc mult mai bun.

Psihologul criminalist, Tudorel Butoi, a spus că bărbatul care şi-a ucis cei doi copii şi soţia ar putea suferi de un început de psihoză. „Ceea ce însă este regretabil este că discutăm despre o conduită extremă, de totul sau nimic. Individul nostru îşi sacrifică întreaga famile, se face făptuitor de triplă crimă apoi se predă. Predarea este un gest de descărcare afectivă a frustrărilor care l-au hrănit şi l-au condus către gestul criminal. Poate fi debutul către o psihoză, dar este încă prea devreme pentru o stabili ceva cu exactitate”, a declarat Tudorel Butoi, psiholog criminalist.

Citește și https://bit.ly/2GCAFJY

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *