Gratis pentru sibieni, dar nu și pentru olteni!

Partida dintre sibieni și olteni se anunță una disputată nu doar în teren, ci și în tribune! Hermannstadt a stabilit prețul biletelor, iar suporterii alb-albaștrilor au reacționat!

Clubul din Sibiu a pus în vânzare biletele online pentru partida dintre Craiova și Hermannstadt, iar acestea se pot achiziționa la prețul de 50 de lei. Înainte de începerea meciului, cu două-trei ore, fiecare persoană poate cumpăra bilete de la stadion, au anunțat sibienii, dar tot cu 50 de lei. În schimb, în ceea ce privește galeria Sibiului, lucrurile pot sta altfel. Oficialii clubului Hermannstadt au în vedere să le ofere bilete gratuire celor aproximativ 200 de fani.

Vom pune bilete în vânzare și la Pitești. Se va da drumul la casele de bilete cu două sau trei ore înainte de meci, deci toată lumea va putea să își cumpere bilete. Prețul acestora va fi de 50 de lei, la fel ca și pe online. Noi avem aproximativ 200 de suporteri care vor să susțină echipa și există posibilitatea ca biletele lor să fie oferite de club, încă se discută acest aspect, a declarat Marius Lungu ,team managerul formației Hermannstadt, pentru 3minute.

Suporterii Universității nu se lasă impresionați de prețul bileteleor și se mobilizează. Gruparea care face deplasarea meci de meci din Sibiu pentru Universitatea va fi alături de băieții lui Mangia, la fel ca întreaga Peluză Nord.

Este o practică a echipelor din Ardeal. Atunci când întâlnesc echipe cu suporteri, pun în vânzare bilete la suprapreț în sectorul oaspeților. Nu este normal. Gruparea noastră se confruntă cu o ostilitate a sibienilor în general. Clubul ar trebui să facă o sesizare către Federație, iar aceste lucruri să nu se mai întâmple. Aici nu este vorba de bani, ci de principii. Noi vom merge la Pitești să susținem echipa. Nimic nu ne poate ține departe de Știința. Vom lua bilete de la stadion și vom face spectacol. Oltenii trebuie să se mobilizeze și cu siguranță vom demonstra, din nou, că suntem cei mai buni dintre români“, a declarat Iulian Meianu, membru al grupării Gruppo Sibiu, pentru 3minute.

Există posibilitatea ca meciul din finala Cupei României să le fi arătat sibienilor că este adevărat: „Cu oltenii nu e de glumit”.

Te poate interesa și: Perfectul simplu: să-ți vinzi vedeta, apoi să bați liderul!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0