21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Gloriile nu mai trag acasă: Silviu Lung, antrenor în Liga 3!

Echipele din Bănie nu au avut ochi pentru Silviu Lung! La ce formație a ajuns una dintre gloriile Craiovei Maxima!

Chiar dacă se laudă cu două echipe, Craiova nu reușește să-și țină gloriile aproape. Dacă o parte a Craiovei Maxima este alături de proiectul lui Mihai Rotaru, în Liga 1, iar o mică parte a mers în curtea Federației, Silviu Lung a ajuns să antreneze în Liga a 3-a.

Unul dintre cei mai mari portari pe care i-a avut fotbalul românesc este ultima noutate a celor de la CSM Ceahlăul Piatra Neamţ. Fostul internaţional a sosit în oraşul de la poalele Pietricicăi la dorinţa antrenorului principal Ştefan Stoica.

„Având în vedere că eu am mai lucrat cu Ştefan Stoica, m-am trezit cu un telefon din partea lui cerându-mi să vin la Piatra Neamţ să antrenez portarii echipei CSM Ceahlăul. Am venit cu inima deschisă şi sper ca împreună să facem o treabă bună. Este foarte bine că această echipă are ca obiectiv promovarea în Liga 2, pentru că un obiectiv important ţine jucătorii în priză, se creează o emulaţie şi eu sper ca la finalul campionatului să obţinem această promovare. Va fi foarte greu, dar toate lucrurile frumoase se obţin cu sacrficii”, a spus Silviu Lung.

Foto: telekomsport.ro

În 3 minute poți să citești și: Papură, imun la criticile fanilor: „Nimic nou sub soare”

Praf în apărare, pulbere-n atac!

Papură a dat lovitura: Regula U21 nu mai e o problemă la Craiova!

Tottenham, ultima șansă de a-l vinde pe Eriksen!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles