Simon Măzărache și-a găsit echipă! Va juca tot în Liga 1!

Fostul atacant al Universității Craiova și-a găsit deja echipă! Simon Măzărache a semnat cu o formație din prima ligă, la scurt timp după ce s-a despărțit de alb-albaștri.

Simon Măzărache a semnat cu Concordia Chiajna. Atacantul revine după o accidentare serioasă și poate să apară din nou în prim planul Ligii 1 chiar din acest sezon.

Fostul fotbalist din Bănie a fost prezentat la formația „Vulturilor”.

„Ultima dată la Juventus București, Simon Măzărache a semnat cu echipa noastră. Atacantul și-a terminat împrumutul la echipa retrogradată la finalul sezonului 2017-2018 și și-a încheiat contractul cu echipa la care a debutat în prima ligă, CSU Craiova, și a ales Concordia pentru următoarele două sezoane. Îl felicităm pentru alegerea făcuta și îi urăm mult succes in culorile “Vulturilor”!” , a fost mesajul postat de ilfoveni pe site-ul clubului.

Fotbalistul a ajuns la Universitatea în vara anului 2015 de la Câmpulung Muscel, pe filiera Cladoveanu și a debutat în Ștefan cel Mare, cu marea rivală Dinamo. Simon Măzărache a îmbrăcat tricoul alb-albastru de 60 de ori, reușind să marcheze șase goluri și să ofere patru pase decisive. În total, a bifat 3.097 de minute pentru Craiova. În sezonul precedent, a fost împrumutat la Juventus București, acolo unde a suferit și o accidentare foarte urâtă. Acum, atacantul poate să dea piept în prima ligă cu Mangia și băieții.

Sursă foto: ucv1948.ro
Citește și:Vlad Dragomir, dat afară de Arsenal! Intră pe fir Craiova! 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *