27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Simona Halep apare în clasamentul WTA!

Ce loc ocupă Simona Halep în clasamentul WTA, după revenirea în circuit!

Simona Halep a revenit în competițiile oficiale după incidentul de dopaj în care a fost implicată în mod nevinovat. Cu toate acestea, românca a fost învinsă în primul tur al Miami Open și acum se regăsește din nou în clasamentul WTA.

Simona Halep apare în clasamentul WTA, după 18 luni de absență

În prezent, România are șapte jucătoare în topul mondial al tenisului, iar cea mai bine clasată rămâne Sorana Cîrstea, care ocupă poziția a 29-a, în coborâre cu cinci locuri, conform Prosport.

Simona a revenit oficial în competițiile de tenis și a luat parte la turneul de la Miami. Chiar dacă a fost eliminată de Paula Badosa în prima rundă, evoluția sportivei noastre a fost una încurajatoare după 18 luni de absență.

Orașul din Oltenia unde Gigi Becali vrea să investească într-o fabrică

În urma prezenței la Miami Open, competiție de categorie WTA 1000, „Simo” a primit 10 puncte și se află din nou în ierarhia WTA, pe locul 1143.

Urcări importante au reușit Irina Begu și Anca Todoni

În schimb, Sorana Cîrstea nu a reușit să-și mențină punctele câștigate anul anterior la Miami, unde a ajuns în semifinale. Ea a fost eliminată în acest an în optimi, de către Danielle Collins, care a devenit câștigătoarea turneului, și a coborât cinci locuri în clasamentul WTA.

Totodată, urcări importante au reușit Irina Begu (finalistă la Antalya – WTA 125) și Anca Todoni (optimi la San Luis Potosi – WTA 125).

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles