Simona Halep, calificare cu emoții! Care e urmatoarea adversara!

Simon Halep – Aiava 7-6, 6-1 în primul tur la Australian Open! Românca a obținut victoria după o oră și 51 de minute de joc în fața unei adversare de 17 ani.

 

Simona Halep, numărul unu mondial, a obținut calificarea în turul secund la Australian Open, la finalul unei partide ce a oferit mari emoții. Românca s-a impus cu 7-6, 6-1 în meciul cu Destanee Aiava.

 

 

Meciul se anunțase unul ușor, în condițiile în care adversara ocupă locul 193 WTA. Nu a fost așa. A fost o partidă în care Simona a avut probleme destul de mari. Halep a intrat greu în ritm, în primul set, iar în setul secund, a călcat strâmb și s-a accidentat. Constănțeanca a continuat partida cu glezna bandajată și a arătat un joc consistent.

 

Simona Halep continuă lupta la Australian Open!

 

În turul secund, Halep o va întâlni pe Eugenie Bouchard, jucătoarea care a trecut în minimum de seturi, scor 6-3, 7-6, de Dodin. Până acum, Simona s-a mai întâlnit de trei ori cu Bouchard, sportiva noastră impunându-se de două ori. Singura victorie a jucătoarei din Canada a venit în 2014, în semifinalele de la Wimbledon.

 

După victoria de astăzi, Simona nu și-a asigurat doar  80.000 de dolari australieni, a obținut și 70 de puncte WTA.

Citește și: Premierul și-a dat demisia! Gică Popescu rămâne fără slujbă?

 

 

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *