27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Simona Halep se relaxează într-o vacanță de lux: „Coșmarul a luat sfârșit!”

Simona Halep și-a pus o pereche de ochelari de soare, pentru a se proteja de soarele puternic și a plecat în vacanță

Așteptarea verdictului Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a devenit din ce în ce mai greu de suportat pentru Simona Halep. În acest context, ea a decis să evadeze pentru o scurtă escapadă alături de cea mai bună prietenă a sa!

Simona Halep a dorit să se relaxeze la Dubai

Simona Halep se află pe tușă de aproximativ un an și jumătate, din cauza suspendării pentru dopaj, însă decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) este așteptată în zilele următoare.

Înainte de decizia așteptată, Halep a dorit să se relaxeze la Dubai, pentru a scăpa de stresul acestei perioade. Prietena sa cea mai apropiată, Georgiana Herda, care este și președinta „Fundației Simona Halep”, o sprijină pe toate planurile, conform prosport.ro.

Andreea Nițu, tânăra care este patron și antrenor la o echipă de fotbal!

Simona Halep și Georgiana Herda, cea care i-a devenit confidentă dublei campioane de Grand Slam, s-au fotografiat joi în fața unui restaurant cu specific italian.

Halep, care se află de ceva timp în luxosul oraș din Emiratele Arabe Unite, apare zâmbitoare și plină de viață. Sportiva și-a pus o pereche de ochelari de soare, pentru a se proteja de soarele puternic din Dubai.

„Coșmarul pe care l-am trăit timp de un an și jumătate a luat sfârșit!”

Prietena care îi ține companie Simonei Halep pare că se bucură de asemenea de timpul pe care îl petrece la Dubai. În urmă cu câteva zile, cele două le-au arătat fanilor de pe rețelele de socializare că au luat cina împreună.

Simona Halep este mult mai relaxată după ce a fost audiată în urmă cu trei săptămâni la TAS, iar constănțeanca așteaptă cu optimism verdictul. „Coșmarul pe care l-am trăit timp de un an și jumătate a luat sfârșit! Am avut șansa să îmi prezint apărarea în fața TAS, să le demonstrez că nu m-am dopat sub nicio formă!

Asta am spus din prima zi în care am fost acuzată. Acum aștept decizia cu capul sus și aș vrea să le mulțumesc fanilor, jucătorilor, foștilor jucători, legendelor, sponsorilor și tuturor pentru sprijinul uimitor și toate mesajele și clipurile pe care mi le-au trimis în această perioadă chinuitoare”, a spus aceasta.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles