12.3 C
Craiova
duminică, aprilie 14, 2024

Simona Halep și Sorana Cîrstea ratează startul sezonului de zgură!

România va avea cinci reprezentante, dar fără Simona Halep și Sorana Cîrstea, momentan!

Simona Halep și Corana Cîrstea nu vor participa la primele turnee ale sezonului de zgură, WTA 500 de la Charleston (SUA) și WTA 250 Bogota (Columbia). Cele mai importante jucătoare de tenis din România vor lua startul mai târziu. Însă, există și o veste bună. Alte cinci românce vor fi prezente.

Fără Simona Halep și Sorana Cîrstea pe zgură

Recent revenită pe terenul de tenis, Simona Halep va rata startul sezonului ei preferat. Cel mai probabil, jucătoarea româncă va evolua la turneul WTA 250 de la Rouen (Franța), între 15 și 21 aprilie.

Tenismena ar avea nevoie de un wild card din partea organizatorilor pentru a putea participa. Potrivit Fanatik, Halep ar fi primit deja wild card-ul pentru competiția WTA Rouen, turneu pe zgură. Ar fi existat inclusiv o dispută între Carolina Wozniacki și sportiva româncă pe tema „wild card-urilor”.

România, reprezentată de cinci jucătoare

Deși Halep și Cîrstea vor rata startul sezonului pe zgură, România nu duce lipsă de reprezentante. Cinci jucătoare românce vor lua cu asalt turneele de la Charleston și Bogota. Ana Bogdan (66 WTA), Jaqueline Cristian (83 WTA) și Gabriela Lee (fostă Talabă, locul 312 WTA) vor evolua pe tabloul principal la Charleston, iar Irina Bara (178 WTA) și Anca Todoni (217 WTA) joacă în această săptămână la Bogota.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles