14.5 C
Craiova
duminică, iunie 4, 2023

Simona Halep: „Sunt devastată! Îmi omoară reputația”

Simona Halep a transmis un nou mesaj prin intermediul rețelelor sociale: „Nu vorbesc despre consecințele pe care le are asupra sănătății mele mintale”

Simona Halep (31 de ani, locul 34 WTA) este într-o situație fără ieșire. Sportiva a anunțat luni că procesul în cazul de dopaj a fost amânat pentru a treia oară, la cererea Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului (ITIA).

Fostul lider WTA a transmis un nou mesaj prin intermediul rețelelor sociale. Aceasta acuză ITIA că-i răpește șansa de a-și dovedi nevinovăția.

Simona Halep: „Acesta este dreptul meu, e scris în legi!”

Încă o dată, în seara aceasta, sunt devastată. ITIA încă o dată, pentru a treia oară mi-a amânat audierea cu o lună! Aștept să fiu judecată din octombrie anul trecut. În decembrie, am fost în sfârșit capabilă, mulțumită experților, să demonstrez că multe dintre suplimentele pe care le-am folosit au fost contaminate, care au dus la rezultatul pozitiv.

Am cerut, așa cum impun regulile anti-doping, pentru o audiere rapidă: acesta este dreptul meu, e scris în legi! Din păcate, ITIA mi-a amânat audierea de trei ori, refuzându-mi dreptul de a fi judecată de către un Tribunal Independent și fără a mă lăsa să particip la vreun turneu timp de opt luni.

Simona Halep, o nouă lovitură din partea organizatorilor de la Wimbledon!

„Mi-am pierdut toate punctele și locul în clasament”

Acum știu că am ratat Australian Open și urmează Roland Garros și Wimbledon. Fără să menționez că mi-am pierdut toate punctele și locul în clasament. Nu doar că îmi omoară reputația, însă fac asta și cu mine ca jucătoare profesionistă și nici măcar nu vorbesc despre consecințele pe care le are asupra sănătății mele mintale.

Nerespectarea regulilor ITIA în ceea ce privește audierea rapidă pe care am dreptul să o am, e lipsită de respect față de mine încât nu mai am cuvinte… ‘Amânarea justiției este refuzul ei’. Simona”, a scris Simona Halep.

Ce a transmis Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis

Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis susține că a cerut amânarea procesului pentru ca ambele spețe în care este implicată sportiva. Cea în care este acuzată de dopaj cu roxadustat și cea privind neregulile descoperite în pașaportul biologic, să fie judecate simultan.

Am cerut ca ambele spețe să fie judecate împreună, pentru a evita să avem foarte multe înfățișări. Pentru a face asta, dorim să le oferim tuturor părților, inclusiv tribunalului independent, timp suficient pentru a analiza materialele semnificative care au legătură cu ultima acuzație.

Până la urmă, este o decizie pe care o va lua tribunalul independent. Doamna Halep, de asemenea, are ocazia să-și prezinte argumentele”, se arată în comunicatul ITIA, citat de Express.

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles